Iva Zorger

Iva Zorger
Iva in Sky

Vodja sekcije mantrailinga

Nekaj o meni:

Iva Zorger in Sky (poležen 8.2.2016) Ime: Shepherd Calls Down Sky Pasma: Bradati škotski ovčar

Po dolgih letih čakanja, sem končno dobila svojega prvega psa Skyja. Še preden je prišel domov, sem se odločila, da ga bom šolala in vzgajala pri Alfakanu
pod vodstvom Veronike. Pri komaj dopolnjenem letu starosti sva opravila vse 3 stopnje šolanja z AVP izpitom. Vedno sem si želela psa ki bi me spremljal v vseh mojih aktivnostih. Na mojo srečo je Sky pes z veliko energije in vedno pripravljen počet kaj novega. Obožuje vodo in supanje, delom z nosom,  preizkusila sva se tudi v paši ovac, sedaj sva začetnika v Rally obedience, odkrila sva pa še najino skupno strast – mantrailing.

Še preden sva se lotila te čudovite aktivnosti, sem se z mantrailingom ves čas spogledovala preko spleta, potem je Simona Potočar Agrež na obali organizirala delavnico, kar je v kratkem času popolnoma spremenilo najin svet. Zdaj hodiva redno na treninge v Ljubljano in Novo Gorico, trenirava pa tudi z obalno skupino pod Simoninim mentorstvom. Sky je zelo motiviran za kakršno koli delo, saj je za njega vse skupaj samo igra.

Call Now Button